DE VERKOOP VAN DE HRV EN CIVIC 5D WAS NOOIT BETER - GENIET NOG VAN DE SALONVOORWAARDEN TOT EIND JANUARI!!


Klanten die de voorbije twee weken bij ons langskwamen zullen gemerkt hebben dat Honda in de lift zit. In deze tijd waarbij uitstoot en het soort motor zo belangrijk zijn, geven wij graag meer info over de toekomstige en huidige producten. Voor particulieren is het nu een geschikt moment om in te stappen. 

We hebben de beste stockvoorwaarden in jaren. We zijn bijna -en dat is niet overdreven- uitverkocht in Honda Jazz. Deze koning van de betrouwbaarheid kan nog gekocht worden tot einde voorraad. Wij zijn alvast aan onze laatste 10 stuks begonnen. We spreken hier over 1.3 benzine in automaat en manueel in de meest gangbare kleuren. Voor meer flamboyante persoonlijkheden hebben we nog 2 oranje Jazz automaat te koop!

We kregen zopas een lot ter beschikking van Civic 1.5 prestige automaat aan 27.990 € alles in!!! Deadline is zaterdag 1 februari. 

Nog 1 Civic berline elegance aan 26790 € in automaat met wel zeer veel luxe en leuke extra's.

Geniet nog minstens tot eind januari van de voorwaarden bij een merk dat duidelijk in de lift zit. We zijn elke dag open in januari zowel in Aalst als in Wetteren.


Share: