HONDA E


De droom is realiteit geworden: de langverwachte Honda e is er! 100% elektrisch, dus volledig uitstootvrij. Deze compacte 5-deurs hatchback, een staaltje van geavanceerde technologie, combineert comfort met dynamische rijprestaties. Hij heeft een rijbereik van 220 km en is in een half uurtje alweer opgeladen tot 80% met een krachtige lader (100 ampère) en 5 uren met een lader van Honda (32 ampère). Verder is de Honda e uitgerust met een digitaal dashboard, een online infotainmentsysteem en een PERSONAL ASSISTANT!

Prikkelt deze lancering uw interesse in een elektrische wagen? Dan zal dit u misschien de knoop helpen doorhakken: indien u als particulier of zelfstandige voor 31 december 2019 bestelt, geniet u van een tijdelijke overheidspremie van 3.500 €.

Vanaf 1 januari geldt dit helaas niet meer. Opgelet: deze premie is enkel van toepassing voor particulieren, eenmanszaken en Vzw's. Voor ondernemingen geldt uiteraard de fleetkorting en fiscale aftrekbaarheid. 

Het beste nieuws is dat u de Honda e in exclusieve avant-premiere kan ontdekken in onze showroom. Wij nodigen u dan ook heel graag uit op onze Honda e-nocturne op donderdag 5 december (Honda Aalst) of vrijdag 6 december (Autobedrijf Ost Wetteren), vanaf 18u. U kan er de Honda e in zijn volle glorie bekijken. 

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen door ons te contacteren op onderstaande gegevens. Wij ontvangen u graag met een hapje en een drankje. 

Tot dan!


Share: