Ost blogt.


Lees hier de laatste nieuwsberichten en andere interessante weetjes over Honda en Autobedrijf Ost.

'Buitenkomen' mag weer! We mogen weer onze passie delen, samen (mits voldoende ventilatie) iets eten, drinken. En of het een feest was op zondag 3 oktober 2021 te Aalst bij Honda Ost ! 325 mensen kwamen een bezoek brengen en ontdekten de nieuwe HR-V full hybrid in de Advance Style uitvoering in Midnight blue. De meningen waren op enkele uitzonderingen na unaniem: dit is een wagen die zeer goed zal verkopen! en velen gelukkig zal maken - elke dag  - bij elke rit!

...

Onze E is aan een zegemars begonnen. Op 16 november werd de wagen in Duitsland bekroond tot 'Duitse auto van het jaar' en vandaag weten we dat hij ook door Autogids in zijn categorie de winst pakt. 

De ganse rij erkenningen in alle landen van Europa quasi gaan we hier niet overlopen. We concentreren ons hier even op de Duitse overwinning. Dit bastion dat het vaakst in eigen rangen de winnaar vond, zet voor het eerst OOIT een Japans voertuig op de eerste plaats. Dit is voor Honda een geweldige eer. De reactie van klanten en de media op de Honda e zijn vanaf de eerste onthulling overweldigend positief geweest. Een uniek ontwerp vol baanbrekende technologie├źn en geavanceerde intelligente verbindingsmogelijkheden om eigenaren verbonden te houden met hun dagelijkse leven. 


...