Ost blogt.


Lees hier de laatste nieuwsberichten en andere interessante weetjes over Honda en Autobedrijf Ost.

De droom is realiteit geworden: de langverwachte Honda e is er! 100% elektrisch, dus volledig uitstootvrij. Deze compacte 5-deurs hatchback, een staaltje van geavanceerde technologie, combineert comfort met dynamische rijprestaties. Hij heeft een rijbereik van 220 km en is in een half uurtje alweer opgeladen tot 80% met een krachtige lader (100 ampère) en 5 uren met een lader van Honda (32 ampère). Verder is de Honda e uitgerust met een digitaal dashboard, een online infotainmentsysteem en een PERSONAL ASSISTANT!

Prikkelt deze lancering uw interesse in een elektrische wagen? Dan zal dit u misschien de knoop helpen doorhakken: indien u als particulier of zelfstandige voor 31 december 2019 bestelt, geniet u van een tijdelijke overheidspremie van 3.500 €.

Vanaf 1 januari geldt dit helaas niet meer. Opgelet: deze premie is enkel van toepassing voor particulieren, eenmanszaken en Vzw's. Voor ondernemingen geldt uiteraard de fleetkorting en fiscale aftrekbaarheid. 

Het beste nieuws is dat u de Honda e in exclusieve avant-premiere kan ontdekken in onze showroom. Wij nodigen u dan ook heel graag uit op onze Honda e-nocturne op donderdag 5 december (Honda Aalst) of vrijdag 6 december (Autobedrijf Ost Wetteren), vanaf 18u. U kan er de Honda e in zijn volle glorie bekijken. 

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen door ons te contacteren op onderstaande gegevens. Wij ontvangen u graag met een hapje en een drankje. 

Tot dan!

...

Welkom op zaterdag 7 december tussen 10u30 en 13 uur. Het wordt een ochtend om nooit meer te vergeten. Een zeer groot MONKEY springkasteel. Lekkere CAVA-bar voor de volwassenen. Een super clown, grote ballonnen... Grimme met diamantjes... en met orgelpunt de SINT om 11u30. En nagenieten met een frietzak en een snack. 

Wij nodigen al onze klanten en buren uit!

Gelieve de kinderen in te schrijven (vanaf 2 jaar tot en met 9 jaar) via mail op sven@autobedrijfost.be met vermelding van Naam + Leeftijd + een weetje voor de Sint. 

Niet te missen!!


...