Ost blogt.


Lees hier de laatste nieuwsberichten en andere interessante weetjes over Honda en Autobedrijf Ost.

Wij en onze klanten met ons zijn super tevreden over hun huidige HR-V. De wagen is super compleet, uitermate praktisch en rijdt uitstekend. Toch is er een verbeterpunt te vermelden over het aanbod aan motoren. De benzine 130 pk biedt voor sommigen bij lage toeren te weinig kracht. En al zullen vele HR-V rijders niet veranderen van wagen om een snellere te hebben, toch heeft Honda deze vraag beantwoord met een extra motorisatie… en wat voor één!!

De HR-V pakt dan ook uit nu met een sportieve versie, die alle kwaliteiten van een SUV behoudt, maar aanvult met een dosis dynamisme waar andere wagens maar kunnen van dromen. 

"Dankzij een mooie stijfheid en specifieke antiroldempers rijdt de HR-V Sport bochten probleemloos aan elkaar, geholpen door een nauwkeurige voortrein die pas heel laat gaat ondersteunen." (Autogids - 24.04.2019)

Geloof ons: hij is super dynamisch (182 pk) en een glimlach op uw gezicht zal snel verschijnen...

Momenteel is dit dé blikvanger bij ons in de showroom. Voor de huidige HR-V kunnen we nog zeer mooie overnameprijzen geven zodat de opleg zeer goed zal meevallen. 

Kom je ook eens likkebaarden? 


...

Hallo Honda liefhebber, 

Hier vinden jullie onze meest interessante stockwagens aan de scherpst mogelijke prijzen. 

Stuur ons een mailtje voor een testrit, stuur ons foto's van een eventuele overname, laat ons een financieringsvoorstel doen, kom eens langs...

Tot gauw, 

Het Honda Ost Team Oost-Vlaanderen

...

De nieuwste Honda's krijgen via Garmin 5 jaar gratis kaart updates. Hierbij vindt u een gebruiksaanwijzing om deze update vlot te laten verlopen. U kan dit ook betalend (voor een democratische prijs) laten uitvoeren door onze technici. U weet dat we bij Ost steeds voor u paraat staan. ...